isoImbunatatirea relatiilor de afaceri prin cresterea satisfactiei clientilor si dezvoltarea performantei de mediu

Din dorinta de a creste satisfactia clientilor prin imbunatatirea performantei serviciilor si produselor oferite, confirmam partenerilor nostri ca societatea functioneaza pe baza unui sistem de calitate recunoscut international. In acelasi timp, controlam si impactul propriilor activitati asupra mediului, dezvoltand astfel o imbunatatire continua a performantei de mediu, in conformitate cu reglemenarile internationale in vigoare.

Power Electric Rom inaugureaza noul website, cu o accesibilitate îmbunătățită, design modern și o navigare mai ușoară, dar și cu funcționalități noi precum: un sistem de preluare a datelor de contact pentru distribuitori, si un formular de precomanda pentru inchirierea de echipamente.

Site-ul www.power-electric.ro reprezintă punctul de plecare pentru toți cei care vor să cunoasca mai bine oferta noastra, sau sa stabileasca noi parteneriate.

Noul site folosește tehnologia responsive design, adaptându-se ușor la diferite rezoluții și dispozitive pe care este afișat (desktop, tabletă, smartphone, etc.) și reflectă angajamentul Power Electric Rom de a folosi tehnologii de ultimă generație.

 

120KVA-Interanl-Instructure_frontale-GtecUPS modular de inalta performanta, eficienta marita, fiabilitate crescuta si costuri mici de intretinere.

MUST 400 sunt UPS-uri cu tehnologie “OnLine Dubla Conversie”, cu iesire pur sinusoidala, realizate din module complet independente de 10kVA/9kW sau 20kVA/18kW, care functioneaza in paralel pentru a asigura redundanta sistemului si/sau scalabilitatea, in functie de cerintele clientului. Indiferent daca unul dintre modulele de putere sau de acumulatori se va defecta, UPS-ul va functiona in continuare, la capacitatea disponibila. Puterea sistemului se poate extinde in orice moment, prin adaugarea de module de putere, ceea ce permite o suplimentare a consumatorilor fara modificari majore ale sistemului, intr-un timp foarte scurt. Exista 4 tipuri de dulapuri: MUST400-40 cu maxim 2 module si spatiu pentru acumulatori interni, MUST400-60 cu maxim 3 module si spatiu pentru acumulatori interni, MUST400-120 cu maxim 6 module fara spatiu acumulatori si MUST400-200 cu maxim 10 module fara spatiu acumulatori, acumulatorii fiind instalati in cabinet separat. Modularitatea sistemului ofera avantaje majore fata de UPS-urile traditionale: siguranta maxima in exploatare, costuri reduse pentru intretienre, timp de remediere in cazul unui defect foarte mic (timp inlocuire modul < 3 minute), modulele de putere “hot swap”,  flexibilitate sporita asigurata de redundanta si scalabilitate.

AP160NUPS-uri online dubla conversie, cu posibilitate de instalare in Rack 19″, solutia ideala pentru servere, telecomunicatii, aplicatii critice.

UPS-urile G-Tec AP160N au un design inovator, sunt “OnLine Dubla Conversie” cu iesire pur sinusoidala, sunt echipate cu un Display LCD generos care asigura managementul avansat al echipamentului, afisand in mod clar si in timp real consumul de energie, starea UPS-ului, starea retelei, istoricul si multe alte informatii, in mai multe limbi de circulatie internationala. Sunt dotate cu un management avansat al bateriilor care ajusteaza durata de viata a acestora, atentionand utilizatorul cand trebuie sa fie inlocuite. Aceasta generatie de UPS-uri GTEC, permite utilizatorului personalizarea achipamentului dupa cum urmeaza: instalare in Rack de 19” sau Tower, functionare in mod normal sau in mod eco (asigura un consum redus de energie), instalare individuala sau in parallel asigurand redundanta 1 + 1, monitorizare locala sau la distanta prin softul de management, functionare cu timp de back-up standard sau cu extinderea autonomiei prin adaugare de baterii externe. Realizate in tehnologie DSP, cu factor de putere la iesire de 0.9, cu randament in mod normal de functionare mai mare de 93%, cu armonici foarte reduse pe intrare THDi<5% si inlocuirea rapida a bateriilor, UPS-urile AP160N ofera o eficienta superioara, reducand costurile energetice de operare.