La ce foloseste un sistem de protectie temporara?

Necesitatea unui sistem de protectie temporara poate sa apara din diverse motive. Sistemul temporar poate inlocui un echipament defect pentru o scurta perioada de timp ( pana la remediere ) sau totodata exista foarte multe situatii in care este mai rentabila inchirierea unui sistem temporar in comparatie cu achizitia unuia nou.

Caror persoane le este dedicat serviciul de inchiriere a unui sistem de protectie temporara?

Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica si aveti nevoie urgenta de un sistem temporar, pentru a-l inlocui pe cel care nu mai functioneaza, noi suntem aici pentru a va ajuta. Prin urmare, va putem pune la dispozitie aparatura necesara pentru a asigura functionarea echipamentelor pe care le aveti in dotare.

De ce sa alegeti serviciile noastre de inchiriere sisteme de protectie temporara?

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si sunt totodata intretinute si servisate la zi, fiind astfel pregatite in orice moment sa inlocuiasca echipamentele dumneavoastra. Raspundem cat se poate de repede la toate cererile deoarece stim ca in momentul in care aveti un echipament defect este necesar ca acesta sa fie inlocuit in cel mai scurt timp posibil.

Oricare ar fi motivul, va propunem spre inchiriere grupuri electrogene si UPS-uri, personalizabile in functie de cerintele dumneavoastra, in cele mai multe cazuri cu livrare imediata.

Ce beneficii veti avea odata ce v-ati hotarat sa inchiriati un sistem de protectie temporara de la compania noastra?

– consultanta de specialitate;

– suport tehnic gratuit;

– transport echipamente;

– punere in functiune;

– training de instruire;

– revizii si mentenanta;

Inchiriere sisteme protectie temporare

Formular inchiriere sisteme de protectie temporare

Completati formularul de mai jos iar noi va vom oferi tot suportul necesar in ceea ce priveste furnizarea sistemului de protectie temporara.

Nume si prenume *

Companie *

Email *

Telefon

Echipament *

Putere *

Perioada de inchiriere

De la *

Pana la *

Alte mentiuni

Cod de validare (Introdu codul de mai jos) *

captcha

Campurile marcate cu * sunt obligatorii