Power Electric Rom este o companie cu capital integral romanesc, capabila sa ofere sisteme si servicii de electroalimentare de siguranta, la standarde inalte de calitate, respectand normele actuale de calitate si mediu.

Prin promptitudine, seriozitate si profesionalism, Power Electric Rom este in permanenţa orientata spre cresterea satisfactiei clientilor si partenerilor sai.

Propunerea unor solutii tehnice potrivite cu cerintele clientilor nostri, in urma unor masuratori si dimensionari stricte, profesionalismul si responsabilitatea echipei noastre, precum si calitatea echipamentelor oferite, sunt cateva argumente care situeaza Power Electric Rom in randul firmelor ce activeaza cu succes in acest domeniu.

Indiferent de domeniul de activitate: IT, telecomunicatii, medical, hoteluri, invatamant, industrial, etc,Power Electric Rom este partenerul alaturi de care reusiti sa eliminati riscurile/pierderile cauzate de subtensiuni, supratensiuni, scurtcircuite, spike-uri, sau chiar de intreruperi ale alimentarii cu energie electrica a echipamentelor din dotare.